logologo text

TV Opname

TV Opname Sint Pauluskerk..

Voorafgaand aan de opname in de Osdorpse St.Pauluskerk moest er eerst flink gerepeteerd worden. Deels voor ons zelf maar uiteraard vooral om de cameramensen de gelegenheid te geven om alle apparatuur afstellen. Na 3 uur repeteren ging iedereen huiswaarts om wat te eten.

Kwart voor acht verzamelden we weer bij de kerk en zagen de kerk al aardig vollopen. In totaal waren er 750 gratis kaarten weggeven. De te witte gezichtjes ( o.a.Ton Sol ) werden even opgepoetst. En om half negen kon het concert beginnen.

De nummers werden aan elkaar gepraat door Truus Köster die uiteraard iets vertelde over het project in Ethiopie. Dit keer geen spontaan applaus maar een applaus op commando. Iedereen volgde braaf de instructie van dirigent Peter (ja het kan wel) waardoor geen enkel nummer twee keer gezongen hoefde te worden. Na de opname gaven we de aanwezigen nog 2 toegiften. Dit keer zonder camera's zodat iedereen nog even los kon gaan. We konden het niet laten om ook nog even met de collectebus rond te gaan. Dat leverde toch weer 500 gulden op.

Al met al weer een mooie ervaring.

Fotoboek TV opname

TV Uitzending

De TV uitzending liet lang op zich wachten en het tijdstip waarop werd uitgezonden was uiterst merkwaardig ( zaterdagmiddag 16:00 u)

tv

Fotoboek TV uitzending