logologo text

Bocholt 1 april 1973

Bocholt 1 april 1973

De trip naar Bocholt begon smorgens meteen al met een 1 aprilgrap. Theo van der Jagt had de bussen nl een half uur later besteld dan aan de leden was doorgegeven met als gevolg dat iedereen een keer op tijd was.

We vetrokken om 7 uur met 2 bussen richting Duitsland. De meeste koorleden waren nog niet echt wakker op dat tijdstip. Dat was lekker rustig en goed voor de stem. Het kleine beetje oponthoud aan de grens zorgde ervoor dat de koffie die voor ons in Duitsland klaar stond snel naar binnen gewerkt moest worden om nog op tijd de dienst van 10:00 u te halen.

De kerk was afgeladen. In deze eerste dienst werd 2000 DM opgehaald. Na een kopje koffie volgde de tweede dienst en die bracht 1400 DM op.

De middag werd doorgebracht in het Kolpinghaus waar we bediend werden door Ko Berendsen en Martin Minten.

Ons volgend optreden in het Gymnasium werd niet zo druk bezocht (60 mensen), maar gelukkig waren deze wel erg enthousiast waardoor het concert toch nog 250 DM opleverde. Na nog wat gegeten te hebben in het Klausenhof vetrokken we weer huiswaarts. In totaal werd er omgerekend naar guldens fl. 5236,17 opgehaald.