logologo text

Sinterklaas 1972

Sinterklaas 18 november 1972

Als protest tegen de prijsverhoging die de Jeugdraad voor drank had doorgevoerd hadden diverse feestvierders hun eigen drank naar dit feest meegenomen.

Het feest was amper begonnen toen er onder het gezang van "Sinterklaasje kom maar binnen" een rood gewaad op een karretje kwam binnen rijden. Dick de Rijk heette de Sint als diskjockey welkom en bracht de sint naar zijn zetel. Deze zetel stond op een podium zodat de Sint een opstapje moest nemen. Helaas bleek de constructie niet echt stabiel zodat Sint tot genoegen van de aanwezigen tot wankelen werd gebracht.

Zoals ieder jaar werden ook nu weer de vaste gasten( Peter Martens, Frans van Straaten, Margo Winter, Wil Kraan en Henk Sol) bij de Sint geroepen. Sommigen kregen een complimentje en andere een berisping. Maar allen moesten bij het afscheid de ring van de Sint kussen. Voor zijn vertrek stelde de Sint voor om met de zak rond te laten gaan om geld in te zamelen voor een Sint kado voor pater Sjaak. Dat leverde uiteindelijk 100 gulden op. Daarna vertrok de Sint snel voor zij volgende snabbel. Het feest ging nog door tot 24:00 u.

Fotoboek Sint Senioren

Sint bij de Junioren 1975

Ook de junioren werden door Sint niet vergeten zoals in het fotoboek uit 1975 te zien is. Tot vreugde van de junioren werd dirigent Peter Martens op het matje geroepen

Fotoboek Sint Junioren