logologo text

Senioren-Junioren

Voetbalwedstrijd Eendrachtpark oktober 1971

De gehele wedstrijd die een sportief karakter droeg en bijgewoond werd door ca 30 toeschouwers stond onder leiding van Karel Metz. De senioren waren compleet maar de junioren misten 2 spelers waardoor Bert Köster de overstap maakte van Senior naar Junior.

Het eerste doelpunt van Hans van Bragt viel al na 10 minuten. Het was een hard schot dat Jos niet kon houden. Al snel werd gelijk gemaakt door Rene na een indirecte vrij trap van Arie. Ron Hagestein bepaalde na prachtige solo de russtand op 2-1.

Vlak na rust maakte Hans zijn 2e doelpunt door na weer een solo van Ron te scoren. De coach greep in en Jos werd uit het doel gehaald om veldwerk te verrichten . Tevens werd Ger Poppelier vervangen door Rob Jansen. De ingreep was succesvol en al snel stond het 3-3 door 2 goals van Rob. Door een weggevertje werd het uiteindelijke toch een overwinning voor de junioren.